BMW visar I Vision Dynamics - Driverzone

Artikel

BMW visar I Vision Dynamics

Artikel

BMW visar I Vision Dynamics

Av Adam Sandström

Pressreleaserna på IAA 2017 avlöser varandra. BMW visar bland annat upp nya BMW i Vision Dynamics, en helelektrisk 4-dörrars Gran Coupe med en räckvidd på 600 km, topphastighet över 200 km/h och kan accelerera från 0 till 100 km/h på under 4 sekunder.

Precis som de övriga bilarna som kommit från BMWs i-division är de visuellt ganska annorlunda från BMWs andra produktionsbilar, men har ändå många typiska BMW-element. De välkända njurarna i fronten har vuixt ihop och expanderat till frontens hela höjd och ringarna i framlamporna har fått ge vika för en ny design, men luftutsläppen bakom framhjulen och baklamporna som går in en bit på sidan känns igen från många av BMWs senaste modeller.

BMW i Vision Dynamics ger en "klar bild av den elektriska mobiliteten inom en snar framtid", i storleksordningen mellan i3 och i8, en "dynamisk och progressiv, fyra-dörrars Gran Coupe". Troligtvis är det något liknande som kommer att lanseras som BMW i5 i framtiden. BMW passar även på att nämna att de år 2025 kommer ha 25 modeller med elektrifierade drivsystem, varav 12 helelektriska.

Inga pressbilder har släppts på insidan av BMW i Driving Dynamics, men de som befinner sig på IAA kanske kan få en glimt genom de extremt tonade (kanske rentav helsvarta?) rutorna. Så länge kan ni njuta av pressbilderna nedan.

Publicerad .

Registrera dig på vårt nyhetsbrev för att bli uppdaterad när vi släpper nya tester!

Läs mer!

Instagram

@driverzonese