BMW visar halvfärdig X7 - Driverzone

Artikel

BMW visar halvfärdig X7

Artikel

BMW visar halvfärdig X7

Av Adam Sandström

Att visa nya bilar innan de lanseras "på riktigt" börjar bli vanligare och vanligare. Den här gången är det BMW som visar upp kamouflerade förproduktionsexemplar av den stora SUVen X7.

En av de som fått testa nya X7 är tyska videokanalen Autogefühl, vars video vi infogat nedan. Videon visar både insidan, utsidan och intervjuer med flera av BMWs ingenjörer som arbetat med modellen.

Mycket av både karossen och interiören är inte helt färdig och därför övertäckt eller kamouflerat, men det syns många likheter med konceptet X7 iPerformance som visats upp många gånger tidigare. Det handlar om en rejält stor bil med den största njurgrillen vi sett på en BMW hittils. På insidan kan vi skymta vad som verkar vara ett enormt panoramatak, ny design på det digitala instrumentklustret och två säteskonfigurationer med 2 respektive 3 säten i andra raden (även en tredje sätesrad finns).

De primära marknaderna kommer vara USA och Kina, regioner som tycker extra mycket om sjukt stora SUVar. Bland motoralternativen kommer det finnas två sexcylindriga motorer (en bensin och en diesel) samt ytterligare en bensinmotor med åtta cylindrar. Effekt och förbrukningssiffror är inte offentliga än. X7 kommer även säljas i Europa senare men med ospecifiserade motorer. När lanseringen sker är oklart men X7 kommer rulla på vägarna nästa år.

Publicerad .

Registrera dig på vårt nyhetsbrev för att bli uppdaterad när vi släpper nya tester!

Läs mer!

Instagram

@driverzonese