Porsche lanserar bil-abonnemang - Driverzone

Artikel

Porsche lanserar bil-abonnemang

Artikel

Porsche lanserar bil-abonnemang

Av Adam Sandström

Tillgång till 8 olika Porsche-modeller för $2000/mån, eller 22 modeller för $3000/mån, låter det lockande? I så fall är det dags att flytta till Atlanta i USA där Porsche precis lanserat sitt bil-abonnemang, "Porsche Passport".

Abonnemangets billigare nivå, "Launch" inkluderar tillgång till bland annat 718 Boxster, Cayman S, Macan S och Cayenne. I det dyrare, "Accelerate" ingår även Porsche 911 Carrera S, Panamera 4S, Macan GTS och Cayenne S E-Hybrid. I båda ingår försäkring, service, underhåll och obegränsad körsträcka. Efter att ha klarat en kreditkoll och betalat $500 i aktiveringsavgift kan du enkelt beställa bilarna hem till dörren via mobilappen "Porsche Passport" som finns till iPhone såväl som Android.

Porsche Passport är ett samarbete mellan Porsche och Clutch Technologies, vilka båda hör hemma i Atlanta i USA där tjänsten nu ska testas. Lanseringen visar att Porsche är beredda att satsa på nya tekniker och lösningar. Att låta konsumenter uppleva Porsches sportbilar på nya sätt är en stor del i Porsches strategi, säger Klaus Zellmer, VD för Porsche Cars North America.

Publicerad .

Registrera dig på vårt nyhetsbrev för att bli uppdaterad när vi släpper nya tester!

Läs mer!

Instagram

@driverzonese